Пошук

«СХІД І ЗАХІД РАЗОМ»: ЧЕРЕЗ НЕМИРІВ ПРОЛЯГАЄ МАРШРУТ НАДМАРАФОНУ ДО 30-Ї РІЧНИЦІ З ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 06.08.2021 18:29
Кількість переглядів: 2354

Фото без опису

  5 серпня, Немирівська громада радо зустрічала учасників надмарафонського пробігу «Схід і захід разом», присвяченого 30-й річниці Незалежності України.

  Пробіг за маршрутом Львів-Сєверодонецьк проходить через дев’ять областей: Львівську, Тернопільську, Хмельницьку, Вінницьку, Черкаську, Кіровоградську, Дніпропетровську, Донецьку та Луганську. Розпочався він 30 липня. Загалом за час пробігу його учасники, змінюючи один одного,  мають подолати шлях довжиною  1 388 км. Дистанцію, чергуючись, долають двоє львів’ян та мешканець Краматорська, а по маршруту пробігу до них долучаються і місцеві спортсмени.

   До Немирова учасники марафону принесли символічний український прапор єдності, на якому залишають підписи представники влади чи громади тих населених пунктів, які відвідують марафонці. Потім цей прапор подарують Сєвєродонецьку.

   Сьогодні  учасники продовжать шлях за маршрутом Гайсин – Умань. Завершитися пробіг має у День Незалежності, 24 серпня,  у Сєверодонецьку.

    Організатор забігу Ярослав Козак, наголошує, що перш за все, ця акція задумана як патріотична, і лише в другу чергу є спортивним заходом. Та додає, що спілкуючись із людьми, які вітають учасників в різних містах та селах, ще раз переконується, що наша Україна – єдина і неподільна, а українці – щира, гостинна та доброзичлива нація.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора