Пошук

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ НЕМИРІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 20.08.2021 12:21
Кількість переглядів: 381

   Звертаємо Вашу увагу, що за останній тиждень спостерігається  ріст захворюванності на COVID -19 серед населення нашого регіону (порівняно  з відповідним періодом минулого року –  в 2 рази).

Щоб уникнути ризиків інфікування небезпечним вірусом , наголошуємо на необхідності дотримання заходів безпеки під час перебування в громадських місцях :

- уникайте масового скупчення людей;

- носіть медичну маску;

- дотримуйтесь дистанції з оточуючими не менше 1,5 м, особливо з особами, які мають ознаки застуди;

- не торкайтесь  руками очей, носа та рота;

- якомога  частіше мийте руки з милом  або обробляйте антисептиком із високим вмістом спирту ( не менше 60%);

- не ігноруйте рекомендації щодо здорового харчування, повноцінного сну, підтримання водного балансу організму – так  Ви підтримаєте свій імунітет.

Пам'ятайте,  що сьогодні єдиний реальний вихід уникнути посилених карантинних обмежень – це вакцинація не менше 80% населення.

Для цього у нас є всі можливості: достатня кількість вакцин  ( Pfaizer, Astrazeneca, Coronavac), відкриті в усіх лікарських амбулаторіях  (Немирів, Ковалівка,Чуків) пункти щеплень, які працюють щоденно.

 Потрібно лише одне – Ваше розуміння ситуації, усвідомлення необхідності захисту для себе та своєї родини і, найголовніше,   бажання  вакцинуватися  якомога швидше. Адже часу до прогнозованого  у вересні спалаху захворюванності на СOVID-19 залишається обмаль.

Будьте розсудливі! Подбайте і про свою особисту безпеку і про здоров'я свого оточення!

Адміністрація КП «Немирівський міський ЦПМСД»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора