Пошук

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад працівників виконавчого апарату Немирівської міської ради

Дата: 20.08.2021 14:49
Кількість переглядів: 1179

Фото без описуВідповідно до розпорядження міського голови від 20.08.2021 року     298-рк-о Немирівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад працівників виконавчого апарату міської ради:

 -адміністратор відділу із забезпечення діяльності Центру надання адміністративних послуг виконавчого апарату Немирівської міської ради.

    До участі у конкурсі допускаються громадяни України, які мають:

1.Громадянство України.

2. Наявність вищої освіти.

3. Володіння знанням Конституції України, законів України «Про місцеве

самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про державну службу», «Про запобігання корупції» та інших законів України та нормативно-правових актів з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування.

4. Вільне володіння державною мовою.

5. Володіння основними програмами на комп`ютері.

       Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня  опублікування. Додаткова інформація щодо документів, які необхідно подати  для участі у конкурсі, основних функціональних обов`язків, розміру та умов оплати праці надається кадровою службою виконавчого апарату Немирівської  міської ради, м. Немирів, вул.Соборна,26,  тел.2-24-01.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора