Пошук

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти

Дата: 30.09.2021 15:56
Кількість переглядів: 1975

   Щороку на початку жовтня українська спільнота відзначає День працівників освіти – свято, яке символізує всенародну любов і повагу до праці Вчителя, Вихователя, Наставника.

  Урочистості з нагоди Дня працівників освіти Немирівської територіальної громади відбулися 29 вересня у приміщенні КУ «Центр культури та дозвілля» Немирівської міської ради.

   З вітальним словом до освітян, зусиллями яких твориться майбутнє нашої країни, звернулися  заступник міського голови  Хіхлач Олександр Васильович та начальник відділу освіти Мрищук Алла Євгеніївна. Вони  подякували педагогам за невтомну працю,  великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю, та вручили Подяки міського голови за сумлінну, ініціативну працю в галузі освіти, впровадження сучасних методів навчання та виховання підростаючого покоління, добросовісне виконання посадових обов’язків та з нагоди Дня працівника освіти.

   На завершення урочистостей приємним дарунком стала концертна програма, підготовлена вихованцями закладів дошкільної освіти  , Будинку дитячої та юнацької творчості та працівниками Центру культури та дозвілля.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора