Пошук

У НЕМИРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛИСЯ ПРОВОДИ ДО ЛАВ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 01.10.2021 19:57
Кількість переглядів: 1602

   Згідно з Указом Президента України від 24 лютого 2021 року №71/2021 розпочався осінній призов до лав Збройних Сил України.

  Служба в армії – це і почесний обов’язок, і велика школа мужності і  стійкості, гартування характеру.

   01 жовтня в районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відбулось засідання районної призовної комісії.

    Дана подія - завжди хвилююча і водночас урочиста мить: для призовників – знаменна початком служби у Збройних Силах України, а у батьків – викликає почуття гордості і радості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі.

    Майбутніх захисників привітала начальник відділу освіти Немирівської міської ради Мрищук Алла Євгеніївна та побажала здоров'я, щасливої і успішної служби, оптимізму, успіхів та перемог тільки на учбових полях і щоб їм ніколи не доводилось використовувати бойову зброю в цілях захисту.

      На щасливу службу призовників благословив Немирівський благочинний, настоятель Свято-Покровської парафії Української Православної Церкви  протоієрей Роман Ковальчук. По завершенню усі призовники  отримали подарункові набори від Немирівської міської ради. 

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора