Пошук

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад працівників Немирівської міської ради

Дата: 04.10.2021 16:16
Кількість переглядів: 706

Фото без опису

    Відповідно до розпорядження міського голови від 04.10.2021 року    № 341-рк-о Немирівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад :

- начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого апарату Немирівської міської ради - головного бухгалтера;

- директора Немирівського міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 

         До участі у конкурсі допускаються громадяни України, які мають:

1. Громадянство України.

2. Наявність вищої освіти.

3. Стаж роботи в органах місцевого самоврядування, в органах державної виконавчої влади або в бюджетних установах   не менше 3-х років.

4. Володіння знанням Конституції України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про державну службу», «Про запобігання корупції» та інших законів України, нормативно-правових актів з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування, законодавства з питань надання соціальних послуг сім’ям, дітям та молоді, які потребують сторонньої допомоги; Закон України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні",  Бюджетний кодекс України, інші законодавчі акти, що стосуються служби в органах місцевого самоврядування та бюджетно-фінансової діяльності.

5. Вільне володіння державною мовою.

6. Володіння основними програмами на комп`ютері.

       Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня  опублікування. Додаткова інформація щодо документів, які необхідно подати  для участі у конкурсі, основних функціональних обов`язків, розміру та умов оплати праці надається кадровою службою виконавчого апарату Немирівської  міської ради, м. Немирів, вул.Соборна, 26,  тел.2-24-01.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора