Пошук

Громадські слухання щодо обговорення Детального плану території для будівництва та обслуговування автомийки по вул.Городецького, 9, та для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури по вул. Городецького, 3,7,11 в м. Немирів Вінниц

Дата: 07.10.2021 09:07
Кількість переглядів: 460

Фото без опису

Громадські слухання щодо обговорення Детального плану території для будівництва та обслуговування автомийки по вул.Городецького, 9, та для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури по вул. Городецького, 3,7,11 в м. Немирів Вінницької області.

 

08 жовтня  о 12.00  в приміщенні актового залу Немирівської міської ради з адресою м.Немирів, вул. Соборна, 26 будуть проводитись громадські слухання Детального плану території для будівництва та обслуговування автомийки по вул.Городецького, 9, та для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури по вул. Городецького, 3,7,11 в м. Немирів Вінницької області.

Громадське обговорення ініційоване відповідно до рішення Немирівської міської ради від 21 грудня 2019 року №1299 «Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації - детального плану території для будівництва та обслуговування автомийки по вул. Городецького, 9, та для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури по вул. Городецького, 3, 7, 11 в м. Немирів Вінницької області»..

Організатором громадського обговорення визначений відділ  містобудування і архітектури Немирівської міської ради.

Замовником виготовлення документації є відділ  містобудування і архітектури Немирівської міської ради. Розробник – МКП «Вінницький муніципальний центр містобудування і архітектури».

Відповідальні особи щодо розгляду пропозицій – Лабунський Роман Юрійович, начальник відділу  містобудування і архітектури Немирівської міської ради, тел: 04331-22-401.

З метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, реєстрація учасників відбуватиметься виключно відповідно до  реєстрації жителів Немирівської міської територіальної громади, які бажають взяти участь у вищезазначених громадських слуханнях,  та документу, який посвідчує особу і підтверджує місце реєстрації.

Тимчасово, на період дії та в межах території карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України, з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), до повного його скасування, громадські слухання у Немирівській міській  територіальній громаді проводитимуться за умови дотримання усіх карантинних обмежень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора