Пошук

ОГОЛОШЕННЯ про засідання Робочої групи по мобілізації доходів місцевих бюджетів, боротьбі з тіньовою зайнятістю та тіньовою заробітною платою, з необлікованим використанням земельних ділянок Немирівської міської ради

Дата: 25.10.2021 15:50
Кількість переглядів: 306

Фото без опису

       27 жовтня 2021 року   о 10.00 год. за адресою: м. Немирів, вул. Горького, 84 (адміністративна будівля міської ради) відбудеться  засідання Робочої групи по мобілізації доходів місцевих  бюджетів, боротьбі з тіньовою зайнятістю та тіньовою заробітною платою, з необлікованим використанням земельних ділянок Немирівської міської ради  

   На порядок денний засідання  виносяться наступні питання:

  1. Про стан сплати земельного податку фізичними особами до бюджету Немирівської міської територіальної громади. (Доповідачі – управління комунальної власності Немирівської міської ради, старости та представники ГУ ДПС у Вінницькій області).
  2. Дотримання норм законодавства про працю в частині мінімальної заробітньої плати та відносин у сфері зайнятості населення роботодавцями територіальної громади для забезпечення набуття страхового стажу працюючими з метою гарантування їх належного соціального захисту. (Доповідачі – представники Відділу забезпечення наповнення бюджету фінансово – економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області, Немирівської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості, ГУ ДПС у Вінницькій області).
  3. Про стан зайнятості працездатного населення Немирівської міської територіальної громади. (Доповідач – представник Немирівської філії Вінницького обласного центру зайнятості).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора