Пошук

Управління комунальної власності Немирівської міської ради надає роз’яснення платникам податків щодо своєчасності та правильності нарахування та сплати податків.

Дата: 15.11.2021 12:13
Кількість переглядів: 328

    З метою вчасного здійснення розрахунків та надходження коштів до бюджету, недопущення формування податкового боргу, рекомендуємо здійснити всі необхідні податкові платежі до 31 грудня 2021 року. 

    Шановні платники податків, з метою недопущення формування податкового боргу, у разі невчасної сплати податків, не залишайте на останній день сплату податкових зобов’язань. Пам’ятайте про важливість вчасного розрахунку з бюджетом, адже наявність податкової заборгованості порушує права усіх громадян, позбавляючи міську раду джерел фінансування.

 З 01.01.2022 відповідно до п. 124.1  Податкового Кодексу України у разі якщо платник податків не сплачує узгоджену суму грошового зобов’язання такий платник податків притягується до відповідальності у вигляді штрафу в таких розмірах:

  • при затримці до 30 календарних днів включно, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, – у розмірі 5 відс. погашеної суми податкового боргу;
  • при затримці більше 30 календарних днів, наступних за останнім днем строку сплати суми грошового зобов’язання, – у розмірі 10 відс. погашеної суми податкового боргу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора