Пошук

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

Дата: 25.11.2021 15:09
Кількість переглядів: 1593

Фото без опису

   Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».  

   Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. А також вкотре привернути увагу до такого жахливого явища як насильство: ми спільно піднімаємо рівень правової та інформаційної обізнаності, що домашнє насильство – це злочин, і про це не потрібно мовчати. Ми проводимо широку інформаційну кампанію, щоб найперше толерувати суспільство до цієї проблеми.

    Вчинення домашнього насильства - це вже давно не приватна справа, а комплексна, дієва політика взаємодії соціальних служб, органів поліції, закладів охорони здоров’я, освіти, центрів з надання безоплатної правової допомоги.

   Якщо Ви постраждали від домашнього насильства звертайтесь за телефонами «Лінії довіри» з попередження домашнього насильства та торгівлі людьми у Вінницькій області  0 - 800 – 75 – 04 - 75; національна поліція України – 102, урядова гаряча лінія для постраждалих від домашнього насильства 15-47 (лінія працює цілодобово, дзвінки безкоштовні).   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора