Пошук

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ І етапу конкурсу «Комфортні громади у Немирівській міській територіальній громаді

Дата: 16.12.2021 15:23
Кількість переглядів: 667

 

Фото без опису

З 1 грудня по 15 грудня 2021 року включно   по Немирівській міській територіальній громаді

проводилось  голосування  у підтримку проектів, реалізація яких передбачена  в рамках конкурсу Вінницької обласної Ради «Комфортні громади» на 2022 рік.

     Нагадуємо, що в період із 1 листопада по 19 листопада 2021 року мешканці територіальної громади мали можливість  подати проекти для  участі у конкурсі «Комфортні громади». Ідеї, які подали жителі громади будуть реалізовані у 2022 році. Після завершення терміну подання проєктів, відбірковою  комісією з організації та проведення І етапу конкурсу було відібрано та допущено до голосування наступні проєкти:

  • Облаштування молодіжного простору «КУБ» (м.Немирів, Вінницького району, Вінницької області);
  • Biblio SGUARE (сквер) – сучасний дитячий бібліотечний простір в м.Немирів.

За підсумками голосування кількість мешканців громади, які взяли участь у голосуванні складає 698, із них :

Проєкт « Biblio SGUARE (сквер)» підтримало 469 осіб;

Проєкт « Облаштування молодіжного простору «КУБ» підтримало 229 осіб.

Тому за результатами голосування до ІІ етапу проходять  обидва проєкти, оскільки були активно підтримані мешканцями громади.

  1. Проєкт « Biblio SGUARE (сквер)». Метою проєкту є створення нового формату бібліотеки (сектор обслуговування дітей Немирівської центральної міської бібліотеки), шляхом зонування бібліотечного простору, де діти будуть поєднувати пізнання з дозвіллям та розвитком  творчих здібностей, спілкуватися навчатися, грати, проводити в бібліотеці більше вільного часу, що сприятиме більшій затребуваності бібліотеки у громаді;
  2. Проєкт « Облаштування молодіжного простору «КУБ». Проєкт « Облаштування молодіжного простору «КУБ». Метою  проєкту  облаштування креативного молодіжного простору, створення умов для спілкування, проведення змістовного дозвілля, неформальної освіти та профорієнтаційної роботи, популяризації здорового способу життя, волонтерства, а також залучення молоді до участі у громадському житті.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора