Пошук

Шановні депутати, працівники органів місцевого самоврядування та керівники комунальних підприємств

Дата: 14.01.2022 20:49
Кількість переглядів: 324

Фото без опису

      Немирівська міська  нагадує, що з   01 січня 2022 року розпочався черговий етап подання щорічних декларацій за 2021 рік особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Подання декларацій триватиме до 31 березня 2022 року включно.

       НАЗК  акцентує увагу на тому, що необхідно зробити декларанту перед початком заповнення декларації :

1. Перевірити адресу електронної поштової скриньки, яка вказана у Вашому персональному кабінеті Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі – Реєстр). 

 2. Перевірити термін дії та працездатність Вашого ЕЦП для роботи з Реєстром. 

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ ДЕКЛАРАНТІВ!

    З 1 грудня 2021 року  набув чинності новий Порядок заповнення та подання е-декларації та нова форма е-декларації.

    Наказом НАЗК від 23.07.2021 за №449/21 затверджено форму декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, а також – Порядок заповнення та подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі – Порядок).

     До оновленої декларації входить вісімнадцять розділів, у яких суб’єкт декларування зазначає інформацію про себе, членів своєї сім’ї, інших осіб та об’єкти декларування.

      Порядок визначає процедуру заповнення та подання до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбачених статтею 45 Закону України «Про запобігання корупції».

     Додатково нагадуємо, що декларація заповнюється та подається особисто суб’єктом декларування шляхом заповнення відповідної електронної форми після автентифікації у власному персональному електронному кабінеті у Реєстрі.

    Декларація подається незалежно від того, перебуває суб’єкт декларування в Україні чи за її межами.

     Паперова копія декларації до Національного агентства не подається.

 Серед оновлень:

  • Оновлений порядок повідомлення про відкриття валютного рахунку в банку-нерезиденті: https://bit.ly/3rqiSMW

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора