Пошук

Для підприємств громади

Дата: 23.02.2022 14:37
Кількість переглядів: 328

 

Фото без опису

     Асоціація Українсько-Китайського Співробітництва  (АУКС) запрошує підприємства громади до участі в онлайн-конференції «Україна – Китай. Регіональне співробітництво. Нові шляхи розвитку», проведення якої планується на І квартал 2022 року.

     Онлайн-конференція буде проходити у вигляді В2В майданчика, де українські підприємства матимуть можливість презентувати свої проєкти китайській стороні. Форму презентації для передачі предситавникам бізнесу КНР буде надано додатково. Враховуючи кількість учасників та напрямки їх діяльності, буде визначено регламент конференції, обсяг презентації та час спілкування.

     Мова презентацій та конференції – англійська, китайська, російська. У разі потреби АУКС надасть послуги перекладу презентацій англійською та китайською мовами.

     Виходячи зі спеціалізації конференції, пріоритети та черговість наступні:

1)виробники продуктів харчування та напівфабрикатів;

2)виробники сільгосппродукції;

3)підприємства з конкретними пропозиціями складання на території України конкретних товарів/напрямків, для подальшого експорту до країн ЄС (знання сегмента, наявність досвіду, наприклад – автоскладальні потужності з досвідом складання, інші потужності, які вже проводили складання тієї чи іншої продукції).

4)інші пропозиції, які можуть бути передані Китаю та вкладені в інтернет на сайті конференції для загального розгляду представниками бізнесу КНР.

     Участь у заході безкоштовна. Кількість підприємств-учасників від області необмежена. Відповідність спеціалізації обов’язкова.

     Зацікавлені у партнерстві з Китаєм підприємці, які мають конкретні проєкти для китайського бізнесу та хочуть взяти участь у конференції, можуть вже звертатися до менеджерів проєкту від АУКС, якими є:

Акопов Артур, 0958952344, akopov@aucc.org.ua

Ашрафі Людмил, 0931660887, lydmila.ashrafi@gmail.com


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора