Пошук

Захисні споруди цивільного захисту м. Немирів

Дата: 25.02.2022 19:51
Кількість переглядів: 1106

 

Фото без опису

 

 

Балансоутримувач (власник) ЗС

Адреса розташування ЗС

Місткість ЗС (чол.)

1.

-

м.Немирів, вул. Гімназійна, 27(біля школи №2)

50

2.

-

м.Немирів, вул. Шевчека , 14

(Державна податкова інспекція)

500

3.

Немирівська міська рада

Управління соціального захисту м.Немирів, вул. Гімназійна, 19

50

4.

Немирівська міська рада

м.Немирів, вул. Горького, 93 Будинок культури

200

5.

Немирівська міська рада

м.Немирів, вул. Горького, 88 Будинок побуту

200

 

 

Підвали багатоквартирних будинків, погріба

 

Сховище – герметична споруда для захисту людей, в якій протягом певного часу створюються умови, що виключають вплив на них небезпечних факторів, які виникають внаслідок надзвичайної ситуації, воєнних (бойових) дій та терористичних актів.

Протирадіаційне укриття – негерметична споруда для захисту людей, в якій створюються умови, що виключають вплив на них іонізуючого опромінення у разі радіоактивного забруднення місцевості.

Швидко споруджувана захисна споруда цивільного захисту – захисна споруда, що зводиться із спеціальних конструкцій за короткий час для захисту людей від дії засобів ураження в особливий період.

Для захисту людей від деяких факторів небезпеки, що виникають внаслідок надзвичайних ситуацій у мирний час, та дії засобів ураження в особливий період також використовуються споруди подвійного призначення та найпростіші укриття.

Споруда подвійного призначення – це наземна або підземна споруда, що може бути використана за основним функціональним призначенням і для захисту населення. (підземний простір метрополітену, підземні паркінги, підземні переходи тощо).

Найпростіше укриття – це фортифікаційна споруда, цокольне або підвальне приміщення, що знижує комбіноване ураження людей від небезпечних наслідків надзвичайних ситуацій, а також від дії засобів ураження в особливий період.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора