Пошук

НАГАДУЄМО! ДОПОМОГА ВПО!

Дата: 01.04.2022 10:26
Кількість переглядів: 885

Фото без опису

????З 22 березня 2022 року Урядом запроваджено нову грошову допомогу ВПО на проживання, яка заміняє щомісячну адресну допомогу ВПО для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.

????Допомога надаватиметься щомісячно з місяця звернення на період введення воєнного стану та одного місяця після його припинення / скасування при наявності довідки про взяття на облік як ВПО.

???? Тим переселенцям, які звернуться за її отриманням до 1??4?? квітня 2022 року, допомога буде призначена з березня 2022 року.

????Допомога поширюється на ВПО (у т.ч. на тих, які вже мають діючі довідки про взяття на облік ВПО), ЗА УМОВИ, що вони:????

?до 24.02.2022 перебували на обліку як ВПО у м. Києві, населених пунктах Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Київської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської та Чернігівської областей, де і продовжують проживати;

АБО

?станом на 01.03.2022 отримували щомісячну адресну допомогу для ВПО;

АБО

? починаючи з 24.02.2022 перемістилися з тимчасово окупованої території АР Крим, м. Севастополя, м. Києва або населених пунктів Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Київської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської та Чернігівської областей, у т.ч. у межах таких областей чи населених пунктів таких областей.

?? Право на допомогу не матимуть переселенці, які виїхали за кордон?

ДЖЕРЕЛО: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ НАЦСОЦСЛУЖБИ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора