Пошук

Немирівська міська рада інформує!

Дата: 04.04.2022 16:22
Кількість переглядів: 493

Фото без опису

Немирівська міська рада інформує:

З початку повномасштабної війни росії проти України Відділ у справах сім'ї, молоді та спорту Немирівської міської ради здійснює прийом громадян та надає послуги щодо видачі та продовження терміну дії посвідчень батьків та  дітей з багатодітних сімей, адже тільки при наявності посвідчень, які підтверджують статус багатодітної сім’ї можна отримати державні соціальні допомоги та пільги, передбачені законом.

Крім того, під час воєнного стану діє обмеження на виїзд за кордон для чоловіків призовного віку, але винятком є чоловіки, які виховують трьох і більше дітей, і наявність посвідчення батьків багатодітної сім’ї є підтвердженням статусу.

У зв’язку із зверненнями внутрішньо переміщених осіб щодо видачі посвідчень батьків та дітей  багатодітної сім’ї повідомляємо, що при народженні третьої дитини посвідчення видаються за наявності реєстрації, як внутрішньо переміщеної особи.

За додатковою інформацією звертатися у Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Немирівської міської ради за адресою (вул. Соборна, 26 каб. № 14) або за телефоном  +38 (063) 976 27 26

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора