Пошук

У молодіжному культурному просторі «Сфера» відбувся вечір фортепіанної музики.

Дата: 27.05.2022 14:46
Кількість переглядів: 375

Фото без опису

   26 травня у молодіжному культурному просторі «Сфера» відбувся вечір фортепіанної музики.

" Хоча б на 40 хвилин діти спромоглись відволікти дорослих від тривожних думок.

   Розпочинали та завершували програму учениці 6 класу Долецька Аліна та Шевчук Альона. Вони з першого року свого навчання у школі разом працюють у фортепіанному дуеті «Конфетті» і у різний час ставали лауреатами Міжнародних музичних конкурсів «Подільський водограй» та «АртФестиваль» у Вінниці та Чернігові.

   Слухачі мали змогу помріяти під спокійний вальс, який лунав з-під пальчиків цьогорічної випускниці Руденко Альони.

  Цікавий квартет з першокласників повеселив слухачів своєю варіаційністю та безпосередністю. Першокласниця Токаленко Аделіна сміливо вирішила опановувати сцену. За своїми однокласницями рішуче поспішає наймолодша учениця Яна Рудник, якою б втомленою вона не була від щоденних навантажень, та завжди робить те, що вимагає від неї ситуація: співати – то співати, грати – значить грати.

    Приємним сюрпризом був виступ нашої класної у всіх розуміннях минулорічної випускниці, а нині – студентки коледжу Лемехи Марії.

    Низка виступів учнів Немирівської мистецької школи протягом травня показала, що і діти, і вчителі витерплять, переживуть всі онлайни, аби лиш запанував мир, український мир." - розповідає про захід директор Мистецької школи Немирівської міської ради Олена Євтушенко

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора