Пошук

Вручено подяки Немирівської міської ради

Дата: 01.06.2022 09:33
Кількість переглядів: 340

Фото без опису

      Останній день травня став завершальним для виставки "Вишита мережкою Немирівська земля", що була представлена роботами невтомних рук вишивальниць і сучасності, і давнини. 

    Тож, з нагоди закриття у МКП "СФЕРА" пройшла церемонія нагородження Подяками Немирівської міської ради, де вітали усіх міський голова Віктор Качур та начальник відділу культури Ольга Рудник.

   Тут були представлені роботи Ірини Шевчук, Тетяни Волошкевич, Софії Динінберг, колекція вишивок сім'ї Ольги Січкар та зібрані Павлом Петльованим роботи майстринь пройдешніх часів.

     Дана виставка вишитих робіт (яка була приурочена до Дня вишиванки) мала своє місце у циклі виставок, котрі презентувалися у нашому закладі, з-поміж яких були й - картинні. Так, Подяку отримали й художники, чиї полотна тут розміщувалися дещо раніше, а це - Віталій Оцупок та Людмила Шильнікова (котра одну зі своїх робіт подарувала Музею історії та етнографії Немирівщини).

   Музичним обрамленням заходу було неперевершене виконання музичних композицій на фортепіано Альоною Шевчук та Аліною Долецькою. Ці талановиті діти, також були нагородженні подарунками та Подяками від міського голови напередодні Міжнародного Дня Захисту Дітей. 

     Юні піаністки, до речі, - переможці цьогорічного Всеукраїнського фестивалю мистецтв "Soul of Music" (Одеса), вони стали лауреатами 1 премії. Зокрема, Альона Шевчук минулого року виборола друге місце у Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв "Іскра" у Празі та перше місце у 22 Всеукраїнському конкурсі обдарованої молоді у Мелітополі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора