Пошук

Культурно - мистецька акція "В ім'я України захистимо дитину"

Дата: 02.06.2022 15:31
Кількість переглядів: 377

 

   Надзвичайно емоційно, творчо, цікаво, барвисто й тепло пройшов День захисту дітей у святковій залі КЗ "Центр культури та дозвілля", що проходив у рамках культурно-мистецької акції "В ім'я України захистимо дитину". Тут своїми талантами поділилися діти Немирівщини. І не лише: так як на 1 червня припадає й Всесвітній День батьків, то глядачі насолоджувалися й сімейними виступами.

    Зі святом дитинства привітати усіх завітав міський голова Віктор Качур, котрий побажав діткам щасливого дитинства, цікавих та спокійних літніх канікул.

    Всі учасники заходу були нагороджені Подяками відділу культури Немирівської міської ради за гарну підготовку свята, творчий внесок у культурне життя Немирівщини, а начальник відділу культури Ольга Рудник зазначила, що пишається усіма талановитими дітками й дорослими, адже, дійсно, наш край має неабиякий творчий потенціал.

     І хоч зараз нелегкий час, все ж, дитяче свято ніколи не відмінити, адже вони, підростаюче покоління України, мають право на свій острівець радості, творчості, спокою і визнання. І ми хочемо побажати малечі жити повноцінним життям, любити цей гарний світ і ніколи більше не зазнати страху війни!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора