А ви знаєте, що таке штрудель і як його готують?
Над таким питанням і завданням клопоталися маленькі кухарята на кулінарному майстер-класі, що пройшов 2 червня у МКП "СФЕРА".
Шефствував над смачним процесом відомий немирівський ресторатор, власник кафе-ресторану "Таверна" Євгеній Борсов і навчав він малечу - готувати штрудель з лаваша з різними начинками.
Таку пожвавлену обстановку можна було спостерігати хіба що на "МайстерШефі", адже кожен із дітей старався щось робити: із ентузіазмом готували начинку із яблук, настеляли майбутній вміст десерту й вишнями, далі - скручували лаваш із начинням, мастили зверху збитими яйцями, присипали цукровою пудрою і кунджутом.І вуаля! Смаколики - в духовку відправлені, щоб надалі бути з'їденими із задоволенням
Не дякуйте за рецепт, а приводьте своїх дітей на наші наступні майстер-класи.