Пошук

У НЕМИРОВІ ПРОЙШОВ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 03.06.2022 13:48
Кількість переглядів: 488

Фото без опису

  До Дня захисту дітей, який традиційно відзначається 1 червня, відбувся благодійний ярмарок в центральному сквері Немирова.

   Структурні підрозділи та підпорядковані комунальні заклади Немирівської міської ради провели низку заходів. Серед них — благодійний ярмарок для підтримки наших солдатів, майстер-класи, художні виставки, розваги та багато інших цікавих подій.

   Немирівська міська рада запросила до співпраці громадськість. Всі навчальні заклади громади виявили неабиякий творчий підхід у виготовленні представленої продукції. Малеча та педагоги порадували батьків і гостей свята представленими виробами, які створювались власноруч. Надзвичайно креативно виглядав боді-арт малечі в патріотичному стилі. Батьки також не залишились осторонь: на ярмарку були представлені різноманітні вироби, створені власними руками, домашня випічка, фрукти та  ще багато різноманітних смаколиків, за які велися торги.

   Гості свята були приємно вражені колоритним видовищем, активно купували представлені товари, робили пожертви на благодійність. Смаколики розійшлися дуже швидко, продавці не встигали рахувати гроші.

   Усі зібрані кошти будуть витрачені на допомогу 131 окремому батальону розвідки ЗСУ та на лікування Сірака Олега – п’ятнадцятирічного немирівчанина, який долає важку недугу.

   На захід завітали керівництво громади, зокрема, міський голова Віктор Качур привітав усіх присутніх зі святом та побажав сонця, миру, радості, добра, та гарного ярмаркування.

   По закінченню благодійної акції організатори нарахували 55 тисяч 504грн. зібраних коштів, які відправляться по призначенню. А ще, випічку, яка не продалася, учасники вирішили віддати нашим захисникам, щоб хоч трішечки наблизити їх до рідної домівки.

   Дякуємо всім, хто долучився до благодійності! Наближаємось до перемоги разом! Разом ми сила! Слава Україні!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора