Пошук

До уваги керівникам підприємств, які релокувались до Вінницького району!!!

Дата: 18.07.2022 10:53
Кількість переглядів: 221

   Чимало підприємств опинилися в районах активних бойових дій і змушені були евакуюватися у більш безпечні регіони або припинити роботу. Однак навіть ті бізнеси, які відносно далеко від обстрілів, потерпають через проблеми з логістикою та нестачу сировини. Так, з початку повномасштабної війни в Україні до Вінниці релокувались вже 33 підприємства, а 30 з них вже розпочали свою діяльність. Бізнес переїхав з Маріуполя, Харкова, Києва, Донеччини, Херсону, Мелітополя та Дніпра. Створено уже 370 робочих місць на нових виробництвах.

   Вінницьке районне управління ГУ ДСНС України у Вінницькій області нагадує юридичним особам та фізичним особами підприємцям щодо  необхідності подання декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки!

  У зв’язку із початком збройної агресії російської федерації, для мінімізації ризиків економічній безпеці держави, ДСНС на період дії воєнного стану обмежила доступ до порталу електронних послуг (далі – портал) у зв’язку із тим, що певна інформація про суб’єкта господарювання з порталу знаходилась у публічному доступі.

  Тому, декларація може бути подана у паперовій формі. Декларація заповнюється суб’єктом господарювання і подається ним або надсилається рекомендованим листом за  місцем розташування об’єкта (об’єктів) нерухомості до адміністратора Центру надання адміністративних послуг або Головного Управління ДСНС України у Вінницькій області.

  Зразок  заяви та бланк декларації розміщені на офіційному порталі ЦНАП. За умови подання повного пакету документів та відсутності зауважень до нього декларація реєструється ДСНС або її територіальним органом. Перший примірник декларації зберігається в ДСНС, другий примірник не пізніше наступного робочого дня після реєстрації передається  в ЦНАП з відміткою про дату і номер реєстрації декларації, де і видається заявнику.

Звертайтесь до Центру надання адміністративних послуг за адресою:  м. Немирів, вул. Соборна, 26, Вінницького району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора