Пошук

Карта захисних споруд на Вінниччині

Дата: 19.08.2022 10:39
Кількість переглядів: 223

Фото без опису

   На сайті  ГУ ДСНС України у Вінницькій області викладено інформацію, де можна буде сховатись в Вінниці та області у разі війни. Нехай ця інформація Вам не знадобиться, але в світлі останніх подій, це потрібно знати кожному.

   Карту захисних споруд на Вінниччині можна знайти за активним посиланням: https://vn.dsns.gov.ua/uk/ukrittya-vinnichchini.Укриття тут позначені відповідними знаками. Це міжнародний розпізнавальний знак цивільного захисту — блакитний рівносторонній трикутник на помаранчевомуфоні. 

   Разом з цим ще раз нагадуємо головні правила перебування людей в укриттях:

- заповнювати споруди фонду захисних споруд необхідно організовано, без паніки. Розміщення людей у відсіках покладається на особовий склад формувань з обслуговування захисних споруд;

- осіб, які прибули з дітьми, розміщують в окремому відсіку чи в місці, спеціально відведеному для них. Дітей, людей похилого віку і людей з поганим самопочуттям розміщують у медичній кімнаті або біля огороджувальних конструкцій і ближче до повітроводів;

- люди, які укриваються, повинні виконувати вказівки командира і особового складу формування з обслуговування захисної споруди щодо перебування у споруді, надавати їм необхідну допомогу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора