Пошук

ДІТИ НЕМИРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВІДВІДАЛИ ГМІНУ ГРАНОВО ВЕЛИКОПОЛЬСЬКОГО ВОЄВОДСТВА

Дата: 22.08.2022 21:57
Кількість переглядів: 722

Фото без опису

   Подія, що сталися 14 липня 2022 року у Вінниці, яка сколихнула всю Україну, коли внаслідок ракетного удару було вражено саме серце міста - Будинок офіцерів, керівництво Гміни Граново запросило дітей Немирівської громади та внутрішньо переміщених осіб з інших регіонів до Польщі на відпочинок.

   Група з 30 дітей та 5 супроводжуючих провели у сусідній країні 14 днів. За цей час діти відвідали музеї, бібліотеку, громадський культурний центр, пожежну частину, спортивні майданчики, костел, парк, боулінг, зоопарки, урядову установу, басейн Тарновські Терми. Неймовірно цікавими були й майстер-класи з плетіння кошиків, малювання на тканині, випічки солодощів, декорування печива, декупаж та багато іншого. Побували в Познані, Сєково, Раконєвіце, Димачево, Вольштин, Шреняву та Корнік.

   Діти отримали масу незабутніх вражень та море позитиву, відволіклися від згадок про війну, повітряної тривоги та потреби ховатися в укриття. Польські друзі доклали максимум зусиль аби діти почувалися в безпеці.

   Давні дружні відносини з представниками Граново тривають вже декілька років, відколи меморандум про співпрацю підписали Чуків, Дубовець та Сподахи. Тепер ці села входять до Немирівської територіальної громади, яка має за пріоритет налагодження подальшої плідної співпраці.

    Ми дуже цінуємо підтримку та допомогу наших польських сусідів, яка зараз так потрібна нашим дітям, адже вони – майбутнє нашої держави!

Фото без опису

Фото без опису


 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора