Пошук

Пам’ятаємо загиблих, шануємо живих!

Дата: 29.08.2022 12:50
Кількість переглядів: 1015

Фото без опису

     Щороку 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.  Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року № 621 для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за батьківщину, як нагадування про одну із найкривавіших подій війни на сході України – Іловайську трагедію.Офіційним символом Дня пам’яті загиблих захисників України є сонях. З початку повномасштабної війни ця квітка стала для всього світу символом героїчного спротиву українців. 

    Україна сьогодні переживає найбільше випробування в своїй новітній історії – збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора. У цій війні ми вже маємо тисячі поранених і загиблих мужніх оборонців. 

    29 серпня  в День  захисників України, які загинули  в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України міський голова Віктор Качур та заступник міського голови Олександр Хіхлач  поклали квіти  до  пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та Героям АТО та вшанували пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання. 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора