Пошук

НЕМИРІВСЬКА МІСЬКА РАДА СПІВПРАЦЮВАТИМЕ З «ТРІАНГЛЬ ЖЕНЕРАСЬОН ЮМАНІТЕР»

Дата: 07.09.2022 09:38
Кількість переглядів: 853

      2 вересня до Немирівської міської ради завітали представники відокремленого підрозділу Асоціації «ТРІАНГЛЬ ЖЕНЕРАСЬОН ЮМАНІТЕР» в Україні. Ділова зустріч з керівництвом громади відбулася в стінах міської ради. Обговорили ряд питань стосовно підписання майбутнього меморандуму про співпрацю. Міський голова Віктор Качур запевнив партнерів у необхідності такого роду послуг у громаді та у наданні всебічної підтримки даного проєкту.

     Згідно з цим меморандумом, французькі партнери зобов’язуються провести поточний ремонт наданого приміщення для надання безкоштовної освітньої, психологічної та правової допомоги ВПО та жителям Немирівської громади. Для дітей та дорослих проводитимуться індивідуальні та групові консультації.

    Консультації надаватимуться безкоштовно, анонімно кваліфікованими спеціалістами за попереднім записом. Групові проводять по вікових категоріях. Тривалість одного тренінгу 1год. Індивідуально можна відвідати 4 тренінги. З меншими дітками тренінг проходить в ігровій формі. Попередній запис проводить Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту за номером телефону: 096-032-43-21

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора