Пошук

У НЕМИРОВІ ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

Дата: 28.09.2022 16:33
Кількість переглядів: 388

Фото без опису

З нагоди професійного свята працівників освіти 28 вересня 2022 року в актовій залі Ліцею №2 м.Немирова міський голова - Віктор Миколайович Качур та – начальник відділу освіти  Алла Євгеніївна Мрищук вітали кращих педагогів та нагороджували талановитих школярів за результатами 2021-2022 навчального року, які гідно представили  територіальну громаду на Всеукраїнських, обласних етапах предметних олімпіад, конкурсі-захисті Малої академії наук, творчих та краєзнавчих конкурсах. Всього урочисто було нагороджено 43 учнів, хореографічний колектив «Перлина»  та відзначено 42 педагоги.

 «Я щасливий тим, що наша громада така багата талантами, розумною, здібною молоддю, яка своїми знаннями торує собі шлях у майбутнє», - прокоментував церемонію нагородження міський голова Віктор Качур.

Начальник відділу освіти Алла Мрищук відмітила дієвість програми «Обдаровані діти», подякувала всім педагогам за плідну працю, та побажала присутнім подальших успіхів і нових творчих злетів під мирним небом України.

Окрасою свята були художні номери від зразкового хореографічного колективу «Перлина», Каріни Дремлюги, Марії Крижанівської – учнів Ліцею №2 м.Немирова та вокального ансамблю педагогів і старшокласників цього навчального закладу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора