Пошук

ВІЗЬМИ УЧАСТЬ У РОЗРОБЦІ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ НЕМИРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 30.09.2022 10:37
Кількість переглядів: 1179

Немирівська міська рада повідомляє про початок роботи над проєктом Стратегії розвитку Немирівської міської територіальної громади до 2027 року.

 

     Відповідно до розпорядження №120-р від  13.09.2022 року , створено Робочу групу з розробки Стратегії розвитку Немирівської громади, до якої увійшли фахівці виконавчих органів, депутати, представники громадських організацій.

        Розробка Стратегії передбачає широке залучення мешканців  громади до обговорення їх бачення проблем, що існують сьогодні в громаді, шляхів їх вирішення та подальшого розвитку  громади.

 

      Робоча група має провести соціально-економічний аналіз громади та аналіз  розвитку територіального простору, а також розробити SWOT-матрицю, провести аналіз порівняльних переваг, викликів та ризиків, а також сформулювати стратегічне бачення, стратегічні напрямки, цілі, План реалізації Стратегії розвитку громади.

      Просимо  долучитися до участі в анкетуванні. Результати опитування є важливими для врахування думки мешканців, підприємців, активістів, молоді. Після завершення анкетування зібрану інформацію буде опрацьовано та узагальнено, що дозволить отримати певну статистичну інформацію по життєдіяльності громади. Розраховуємо на цікаву співпрацю.   

Опитування проводиться до 30 жовтня 2022 року!

Посилання на анкети:

Опитування мешканців:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfsxcq5jlcws_OM7dye4OY_s0LS2NWYsgpX0JgZsC3TpPkNrA/viewform

Опитування бізнесу:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUR16W42p4Mtluuq5CJ1tWuqhuGH_XCtmU1kunLNNgJo5QrQ/viewform



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора