Пошук

ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ ГРОМАДИ!

Дата: 06.10.2022 15:35
Кількість переглядів: 379

Фото без опису 

    Немирівська дільниця АТ «Вінницягаз» повідомляє, що у зв’язку з виконанням аварійно-відновлюваних робіт на розподільчому газопроводі високого тиску в м. Немирів по вул. Соборна, буде тимчасово припинена подача газу на період з 10 жовтня 2022 року, орієнтовно по 13 жовтня 2022 року в місті Немирів

- по вулицях: Соборна від будинку №171 до будинку №279 , Свято-Троїцька, Вишнева, Залізнична, Гагаріна, Миру, Б. Хмельницького, Грушевського.

- по провулках: Дачний, Миру, Санаторний.

   В сільських населених пунктах громади: Ковалівка, Сподахи, Головеньки, Боблів, Язвинки, Гунька, Супрунівка, Гостинне, Медвежа, Рубань, Потоки, Бондурівка, Криківці, Будки, Сорокотяжинці, Данилки, Мар’янівка, Подільське, Селевінці, Сажки, Монастирок.

   Роботи проводяться для забезпечення належного технічного стану газорозподільних мереж та безпечного постачання природнього газу споживачам.

   Газопостачання буде відновлено по мірі виконання запланованих робіт.

   Прохання до мешканців будинків та квартир перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників Немирівської дільниці АТ Вінницягаз» до газових приладів своїх помешкань для проведення комплексу робіт з відновлення газопостачання.

   Наголошуємо на тому, що з метою забезпечення безпечного газопостачання, відновлення подачі газу буде проводитись лише за наявності мешканців у своїх будинках та квартирах.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора