Пошук

ДО УВАГИ ВПО, ЯКІ ПРОЖИВАЮТЬ НА ТЕРИТОРІЇ НЕМИРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 20.10.2022 16:25
Кількість переглядів: 856

Фото без опису

За сприянням міського  голови в Немирівській територіальній громаді розпочала  свою роботу міжнародна неурядова благодійна організація «Medair».

Одним із основних напрямків роботи даної організації – це надання  грошової допомоги в сумі 2200 грн. протягом трьох місяців найбільш незахищеним верствам населення  з числа внутрішньо переміщених, які зареєстровані та проживають на території громади, а саме:  багатодітні сім’ї, громадяни пенсійного віку, особи з інвалідністю, особи, що виховують дітей з інвалідністю, одинокі матері (батьки), діти під опікою.

20 жовтня 2022 року на фінансову допомогу оформилась 101 сім’я.

Реєстрація на виплату даної допомоги буде проводитись у приміщенні будинку культури м. Немирів за попереднім записом по  номеру  телефона 0681622405 за умови, якщо внутрішньо переміщені особи  останні 30 днів не отримували фінансової допомоги від інших благодійних організацій Європейського союзу.  

 Для реєстрації з собою  необхідно мати:

- документ,  що  посвідчує  особу  громадянина  України,  іноземця  або особи без громадянства (свідоцтво  про  народження  дитини,  паспорт, посвідка на тимчасове проживання);

- довідка  про  присвоєння  реєстраційного  номера  облікової  картки платника податків;

- закордонний паспорт за наявністю;

- Довідка ВПО;

- Реквізити банківського рахунку(ІВАN)

- Документи, що підтверджують пільгову категорію (довідки МСЕК, посвідчення багатодітної сім'ї, пенсійне посвідчення та інше).

Для реєстрації достатньо одного представника сім'ї з повним пакетом документів всіх членів сім'ї.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора