Пошук

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Дата: 29.11.2022 14:54
Кількість переглядів: 327

Фото без опису

   Щорічно в Україні, з 25 листопада до 10 грудня включно, проводиться Міжнародна кампанія «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Україна приєдналася до цієї акції в 2001 році. Головним завданням даної акції є привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок. 

  З метою привернення уваги мешканців Немирівської громади до актуальних для українського суспільства проблем подолання проявів насильства, представниками Відділу у справах сім’ї, молоді та спорту,  служби у справах дітей Немирівської міської ради, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Вінницького районного відділу №2 філії ДУ «Центр пробації» у Вінницькій області, поліцейськими офіцерами громади та безоплатної правової допомоги, проводиться ряд інформаційно-роз’яснювальних заходів з питань попередження насильства в сім’ї, жорсткого поводження з дітьми та відповідальності за вчинення такого роду діянь. Зокрема сьогодні, 29 листопада, проведено вуличну акцію в рамках кампанії «16 днів проти насильства», яка щорічно проводиться в центральному сквері міста.

  Під час проведення таких заходів, мешканці громади отримують інформацію, як можна  захистити себе та своїх близьких і куди, в разі потреби  звернутись за допомогою.

Фото без опису               Фото без опису

                                 Фото без опису             
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора