Пошук

ДО УВАГИ ГОЛІВ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ НЕМИРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 29.12.2022 16:57
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

   26 грудня 2022 року у залі засідань Немирівської міської ради за адресою  вул. Горького,84, м.Немирів об 11 год відбулись засідання постійних комісій ради по питанню повторного розгляду проєкту бюджету Немирівської міської територіальної громади на 2023 рік.

       Відповідно до пункту 3.3.1. Розділу 3 Положення про постійні комісії Немирівської міської ради, затвердженого рішенням 1 сесії Немирівської міської ради 8 скликання від 10 грудня 2022 року №8,  повноваження по скликанню і веденню засідань комісій надано Головам комісій. Члени постійної комісії особисто повідомляються про час та місце проведення засідань комісій. Повідомлення надсилається секретарем ради за вказівкою голови постійної комісії на електронну пошту депутата або смс повідомлення.

             Згідно  з пунктами 6,7 розділу IV Бюджетного регламенту Немирівської міської ради постійні комісії мають сформувати свої пропозиції та направити їх до ради. Частиною 1 статті 76 Бюджетного кодексу України передбачено, що Проект рішення про місцевий бюджет перед його розглядом на сесії відповідної місцевої ради схвалюється виконавчим органом відповідної місцевої ради.

       Враховуючи вищенаведене, з метою дотримання Регламенту проходження та схвалення проєкту бюджету громади на 2023 рік Немирівська міська рада звертається до голів постійних комісій з питань регуляторної політики, земельних відносин, екології, планування територій, містобудування, будівництва та архітектури (голова комісії – Пилипенко А.В.), з питань комунальної власності, інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою, санітарного нагляду та транспорту (голова комісії – Уманець В.І.) з проханням надати матеріали засідання комісій для подальшого розгляду виконавчим комітетом Немирівської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора