Пошук

Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області оголошено конкурсний відбір кандидатів на службу в поліції

Дата: 01.02.2023 10:25
Кількість переглядів: 162

Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області оголошено конкурсний відбір кандидатів на службу в поліції із зайняттям вакантної посади 

Інспектор батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «ВІННИЦЯ» для укомплектування міжрегіонального територіального органу Національної поліції – Департамент поліції особливого призначення Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють»

-        мінімальне грошове забезпечення від 25000 грн

-        безстрокове призначення на посаду

-        підготовка та навчання кандидата на посаду до 3 місяців 

-        забезпечення бригади міжнародними партнерами новітнім озброєнням 

Вітаються кандидати, які мають знання в роботі артилерійського озброєння, бронетанкової техніки, безпілотних літальних апаратів, зв’язківці (для організації зв’язку в середині підрозділу), айтішніки, знання тактичної медицини та інше.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити онлайн-анкету на сайті https://nabir.np.gov.uа (до 08.02.2023) де також можна отримати всю необхідну інформацію про оголошені вакансії, вимоги до кандидатів та етапи конкурсного відбору.

За роз’ясненнями з питань конкурсного відбору звертатися до кадрового забезпечення відділу поліції  № 5 Вінницького РУП ГУНП у Вінницькій області за адресою: вул. Гімназійна, 32 м. Немирів, Вінницька область.

Телефон для довідок: 098-479-34-46097-857-71-51


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора