Пошук

Прийняття бюджету заблокували депутати - представники політичних партій «УКРАЇНСЬКА СТРАТЕГІЯ ГРОЙСМАНА» та ВО «Батьківщина»

Дата: 10.04.2023 16:09
Кількість переглядів: 1165

 6 квітня 2023 року  відбулася чергова 35 сесія Немирівської міської ради 8 скликання. На розгляд депутатів в порядку денному було 224 питання, плюс ще два внесено із голосу. В основному це питання, які стосувалися землі, комунальної власності, містобудівної документації, стану законності та правопорядку на території громади.  Однак найнагальнішим для розгляду та затвердження депутатами на сесії було питання «Про бюджет Немирівської міської територіальної громади на 2023 рік».

 На жаль, як і в попередні рази, депутати, а саме: від партії "УКРАЇНСЬКА СТРАТЕГІЯ ГРОЙСМАНА" ГАЛИНА ПАВЛЕНКО, яка водночас очолює і Немирівський осередок ГО «МИ-ВІННИЧАНИ», Василь Матієнко та Сергій Турбовець, депутати від ВО «Батьківщина» Андрій Пилипенко, Віталій Долованюк, Ірина Портянко, не підтримали бюджет громади. Щодо позиції решти депутатів вищеназваних політичних партій, сказати нічого не можемо,  оскільки вони на сесію не з’явилися.

 Наслідки такої поведінки цих депутатів відчують на собі жителі громади. Це зупинення будівництва доріг, поліпшення благоустрою населених пунктів та багато чого іншого, що пов’язане із капітальними видатками.

 Невже для цього їх обирали люди, щоб блокували прийняття найважливішого документа розвитку територіальної громади ?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора