Пошук

Конкурс у сфері юстиції, прав та цінностей

Дата: 12.04.2023 11:43
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

У рамках розширення можливостей для участі України в програмах і агенціях ЄС в рамках Багаторічної фінансової перспективи ЄС на 2021 – 2027 роки Міністерство юстиції України здійснює заходи щодо приєднання до Програми права та цінності (Citizens, Equality, Right and Values Programme) та Програми у сфері юстиції (The Justice Programme).

За інформацією, отриманою від Сторони ЄС, Україна вже на цьому етапі може брати участь у наступних конкурсах:

✅ у рамках Програми у сфері юстиції (The Justice Programme) з 4 травня по 4 жовтня 2023 року триватиме конкурс проєктів, спрямований на сферу електронного правосуддя, прав потерпілих та процесуальних прав. Більш детальна інформація щодо умов конкурсу, напрямів допомоги та аплікаційні форми розміщена на сайті Європейської Комісії http://surl.li/fnxak;

✅ у рамках Програми права та цінності (Citizens, Equality, Rights and Values Programme (CERV)) відкрито конкурси проєктів, спрямованих на боротьбу з насильством, дискримінацією та забезпечення прав людини, розширення можливостей громадянського простору і громадянського суспільства, розвиток мереж міст, тощо. Більш детальна інформація щодо зазначених конкурсів, а саме: терміни та умови проведення конкурсів, бюджет, напрями допомоги тощо, знаходяться за посиланням http://surl.li/fnxdf.

Більше - на сайті Міністерства юстиції України: bit.ly/43eS6Ym


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора