Пошук

В Немирівській громаді відбулося свято обдарованих дітей «Сузір’я талантів»

Дата: 31.05.2023 13:42
Кількість переглядів: 119

Фото без опису

30 травня 2023 року в Немирівській громаді відбулося свято обдарованих дітей «Сузіря талантів».

 Дитина – найбільша з усіх цінностей світу. Її творча особистість – як той тендітний паросток, що розквітає тільки на благодатному грунті. У нашій Немирівській громаді для дітей створюються саме такі умови, за яких кожна дитина може розкрити свій талант, стати єдиною і неповторною. Адже у школах працюють досвідчені педагоги, проводяться олімпіади, різноманітні акції, виставки, конкурси, змагання, вікторини. Бурхливе шкільне життя не стоїть на місці: кожного дня народжуються все нові обдарування, кожний день – це свято дитячої творчості, посмішки та щирої дружби.

Щирі слова привітання для юних обдарувань прозвучали від голови Немирівської міської ради Віктора Качура та начальника відділу освіти Немирівської міської ради Алли Мрищук. Вони привітали дітей та подякували батькам, вчителям за їх безмежну працю, за те, що створюють умови для гармонійного розвитку потреб та інтересів дітей. Адже обдаровані діти — не просто носії таланту, це наше майбутнє. Подякували збройним силам України за можливість проведення свята.

У семи номінаціях було нагороджено 108 обдарованих дітей, які перемагали в різних міжнародних, всеукраїнських, обласних та міжрегіональних конкурсах та олімпіадах.

А яскраві виступи юних артистів супроводжували все свято, даруючи свій талант, свою творчість, своє мистецтво вдячним глядачам: вчителям – предметникам, керівникам гуртків та тренерам спортивних секцій, батькам обдарованих дітей.

Радісні очі та щасливі посмішки дітей свідчили про те, що свято вдалося на славу. І ми приєднуємося до вітань: нехай кожен наступний день дарує нові знання і відкриття, а безтурботний час дитинства триває якомога довше. Нехай наші спільні найпалкіші бажання здійсняться якнайшвидше - запанує мир в Україні, і наші діти будуть найщасливішими!

Фото без опису    Фото без опису    Фото без опису    Фото без опису    Фото без опису    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора