Пошук

У НЕМИРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОВЕЛИ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 01.06.2023 18:48
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

 Сьогодні, 1 червня, за сприяння Немирівської міської ради Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з відділом освіти, відділом культури, службою у справах дітей та ЦСССДМ організували благодійний захід до Дня захисту дітей, щоб допомогти військовослужбовцям, що боронять нашу землю.

 Головна мета ярмарку – наближення нашої Перемоги, підтримка хлопців нашої громади, мобілізованих до війська та які захищають кожного з нас.

 Всі навчальні заклади та заклади дошкільної освіти Немирівської територіальної громади, а також Центр дитячої та юнацької творчості та небайдужа жителька нашої громади Януш Валентина, взяли участь у благодійній ярмарці, представивши вироби ручної роботи. Також на нашому заході діти брали участь у розвивальних іграх та майстер-класах з виготовлення фенечок, бісероплетіння, флористики, виготовлення браслетів тощо. 

 Молодіжна рада активно приймала участь в малюнку на асфальті, малюванні аква-гриму,  блискіт-тату та демонстрації костюмів казкових героїв.

 Жителі громади долучилися до збору коштів для наших Захисників, в результаті чого було зібрано 40235 гривень. Всі кошти буде спрямовано на потреби для військовослужбовців, які боронять Україну і захищають кожного з нас! Слава Україні!

Фото без опису    Фото без опису    Фото без опису    Фото без опису    Фото без опису      Фото без опису    Фото без опису    Фото без опису    Фото без опису    Фото без опису    Фото без опису    Фото без опису

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора