Пошук

ДО УВАГИ ГОЛІВ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ НЕМИРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 04.07.2023 13:10
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

     Згідно  з пунктом 12.1.3 пункту 12 розділу  I  Загальних положень Податкового кодексу України сільські, селищні, міські ради в межах своїх повноважень приймають рішення про встановлення місцевих податків та зборів та податкових пільг зі сплати місцевих податків і зборів до 15 липня року, що передує бюджетному періоду, в якому планується застосовування встановлюваних місцевих податків та/або зборів, та про внесення змін до таких рішень.

         Відповідно до пункту 1.13 Розділу 1 Положення про постійні комісії Немирівської міської ради, затвердженого рішенням 1 сесії Немирівської міської ради 8 скликання від 10 грудня 2022 року №8 засідання постійної комісії скликаються в міру необхідності, але не рідше одного разу на місяць і є правомочними, якщо в них бере участь не менш як половина від загального складу комісії.  

       Засідання Постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування, соціально- економічного розвитку, питання освіти, культури, спорту, охорони здоров'я, інвестицій та міжнародного співробітництва 16 червня 2023 року не відбулось в зв'язку з відсутністю кворуму.

       Враховуючи вищезазначене, з метою дотримання термінів прийняття рішень про встановлення ставок місцевих податків та зборів, просимо терміново скликати засідання Постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування, соціально- економічного розвитку, питання освіти, культури, спорту, охорони здоров'я, інвестицій та міжнародного співробітництва для розгляду наступних Проєктів.

 

1. Проєкт рішення «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Немирівської міської територіальної громади»: https://nemyriv-mrada.gov.ua/docs/1418347/.

2. Проєкт рішення «Про встановлення транспортного податку на території Немирівської міської територіальної громади» https://nemyriv-mrada.gov.ua/docs/1418348/.

3. Проєкт рішення «Про встановлення туристичного збору на території Немирівської міської територіальної громади» https://nemyriv-mrada.gov.ua/docs/1418349/.

4. Проєкт рішення «Про встановлення єдиного податку на території Немирівської міської територіальної громади» https://nemyriv-mrada.gov.ua/docs/1418350/.

5. Проєкт рішення «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Немирівської міської територіальної громади» https://nemyriv-mrada.gov.ua/docs/1418351/.

6. Проєкт рішення «Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Немирівської міської ради на 2021-2023 роки за 2022 рік»https://nemyriv-mrada.gov.ua/docs/1431470/.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора