Пошук

Закладам освіти Немирівської громади передали 17 наборів “Школа в коробці” від Дитячого фонду ЮНІСЕФ у межах ініціативи «Спільно до навчання»

Дата: 12.07.2023 14:34
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

  12.07.2023 року з робочим візитом у Немирівську громаду прибув голова Вінницької військово-цивільної адміністрації Сергій Борзов, перший заступник начальника ОВА Наталя Заболотна  та директор Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОВА Володимир Буняк. В Ліцеї №2  м. Немирова Немирівської міської ради проведено зустріч з міським головою Віктором Качуром, начальником відділу освіти Аллою Мрищук, директором Ліцею №2 Тетяною Гудимою та керівниками закладів освіти.

   Метою візиту була передача закладам освіти від Дитячого фонду ЮНІСЕФ у межах ініціативи «Спільно до навчання» 17 наборів “Школа в коробці” для обладнання освітніх просторів шкільних укриттів та підтримки навчання українських дітей в умовах війни. 

   В межах зустрічі були обговорені актуальні питання освіти з директорами шкіл Немирівської громади, ознайомилися з підготовкою Ліцею №2 м. Немирова до нового навчального року.

   Після завершення робочої наради Сергій Борзов подякував керівництву громади за проведену роботу та відзначив адміністрацію Ліцею №2 м.Немирова за створення сучасного освітнього середовища в закладі освіти.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора