Пошук

До відома волонтерської спільноти Немирівської територіальної громади!

Дата: 07.08.2023 15:25
Кількість переглядів: 225

Фото без опису

     Міжнародною асоціацією волонтерів, переселенців та біженців України зініційовано формування Національного реєстру волонтерів України Міжнародної асоціації волонтерів, переселенців та біженців України.

      Повідомляємо, що для включення до реєстру волонтерів потрібно заповнити анкету за  на сайті Міжнародної асоціації волонтерів, переселенців та біженців України info@associationvolunteersukraine.com

      Національний реєстр волонтерів буде оприлюднений на зазначеному сайті у вересні цього року та постійно оновлюватиметься.

    Інформацію та інші матеріали (презентацію) про результати роботи та досягнення волонтерських формувань для подальшого включення їхніх кандидатур у голосуванні Міжнародної премії «Волонтер 2022-2023рр», заснованої Міжнародною асоціацією волонтерів, переселенців та біженців України, пропонуємо подавати до Управління соціального захисту Немирівської міської ради для узагальнення та направлення до Департаменту молодіжної та соціальної політики Вінницької ОВА до 23.08.2023року.

    Церемонія оголошення результатів та нагородження відбудеться в Палаці Спорту міста Києва 5 грудня 2023року до Міжнародного дня волонтера. Визначення переможців премії відбуватиметься шляхом народного голосування на сайті Асоціації.

      Тримаємо волонтерський фронт та впевнено крокуємо разом до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора