Пошук

Пенсійний фонд України інформує

Дата: 30.08.2023 16:07
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

Задекларована праця допомагає розвивати бізнес

Маєте власний бізнес? Укладаючи трудові договори з працівниками, ви отримуєте безліч переваг: імідж соціально відповідальної компанії чи підприємця, можливість залучати інвестиції та кращих фахівців, виходити на нові ринки та чесно конкурувати за якістю послуг і ціною. Пенсійний фонд України на основі матеріалів Державної служби України з питань праці пропонує ще раз розглянути переваги офіційної зайнятості для роботодавців.

Вигоди бізнесу від легальної зайнятості:

  • залучення кваліфікованих фахівців. Люди – найцінніший капітал вашого бізнесу. Працюючи відкрито, ви зможете проводити конкурси на вакансії. Офіційне працевлаштування, комфортні умови праці, соціальні гарантії, нормований робочий день, навчання та кар’єрний ріст – допоможуть вам залучити та втримати досвідчених фахівців.
  • краща  продуктивність праці. Задекларовані працівники задоволені та мотивовані. Вони працюють краще, рідше змінюють роботу, більш ініціативні, ніж не задекларовані працівники.
  • зменшення витрат. Обов’язок забезпечити гідні умови праці – у ваших інтересах. Адже ви уникаєте витрат та збитків через можливі зупинки виробництва, тривалу відсутність працівника на роботі, компенсації на лікування й реабілітацію, а також навчання нових працівників.
  • можливість залучати інвестиції. Прозорі та законослухняні бізнеси мають більше можливостей отримати кредити для розширення справи, знайти українських й іноземних партнерів і вийти на нові ринки.

         І останнє, але певно найцінніше, що ви отримуєте, працюючи легально – це імідж соціально відповідального бізнесу. Адже соціальна відповідальність – запорука високої репутації. Опитування свідчать, що споживачі готові платити більше за товари та послуги бізнесу, який опікується соціальними проблемами, надає гарантійне обслуговування.

         Декларуйте працівників, щоб спокійно вести бізнес і зміцнювати економіку нашої країни!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора