Пошук

Відбулася VII Серпнева конференція педагогічних працівників Немирівської ТГ "Освіта єднає"

Дата: 31.08.2023 09:04
Кількість переглядів: 163

Фото без опису

  30 серпня 2023 року в приміщенні Ліцею №2 м.Немирова відбулася VII Серпнева конференція педагогічних працівників Немирівської ТГ "Освіта єднає".

  На конференції були присутні: міський голова Віктор Миколайович Качур, начальник відділу освіти Алла Євгеніївна Мрищук, директори комунальних установ відділу освіти та директори і педагоги закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти.

  На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх, хто віддав своє життя за свободу і незалежність нашої України.

  Із вітальним словом до учасників конференції звернувся міський голова Немирівської ТГ Віктор Миколайович Качур, який висловив подяку всім освітянам громади, які роблять важливу і необхідну роботу у надскладних умовах – тримають на собі освітній фронт.

  З доповіддю про підсумки роботи освітньої галузі у 2022-2023 навчальному році та завданнями на наступний навчальний рік виступила начальника відділу освіти Немирівської міської ради Алла Євгеніївна Мрищук.

 Також було заслухано виступ директора КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Немирівської міської ради» Лариси Василівни Зозулі на тему "Нова українська школа в умовах реформи та безпекових викликів. "

  Під час конференції було проаналізовано підсумки роботи за минулий навчальний рік, обговорено питання організації освітнього процесу в умовах воєнного стану, доступності і безпечності освітнього середовища, окреслено пріоритетні напрямки роботи у новому навчальному році.

  Перед освітянами Немирівської громади ще багато викликів та випробувань. Але головне – гідно та професійно виконувати свою роботу, спільними зусиллями допомагати всім, хто цього потребує, вірити в себе та в свою країну.

  Освіта єднає!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису                
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора