Пошук

Виплата часткового відшкодування витрат за закуплені установку індивідуального доїння або (та) холодильну установку для зберігання та охолодження молока

Дата: 06.11.2023 16:38
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

 Виплата часткового відшкодування витрат за закуплені установку індивідуального доїння або (та) холодильну установку для зберігання та охолодження молока (далі часткове відшкодування витрат на установку) здійснюється у межах фактичних витрат за закуплену фізичною особою для власного користування нову установку індивідуального доїння або (та) холодильну установку (ларі) вітчизняного виробництва, за умови утримання у власному домогосподарстві 3 (три) і більше голів корів молочного напряму продуктивності ідентифікованих та зареєстрованих в установленому порядку в розмірі 50% вартості. 

  Відшкодування надається за установку, закуплену у 2022 році та у поточному році.

  Часткове відшкодування витрат надається один раз на 5 років.

  Для отримання часткового відшкодування витрат на установку фізичні особи подають до 1 грудня поточного року в Департамент агропромислового розвитку обласної військової адміністрації наступні документи:

1) довідку видану радою територіальної громади про кількість корів, які утримуються в домогосподарстві;

2) копії паспортів великої рогатої худоби; ветеренарних карток до них (за наявності);

3) копії технічної документації на установку (інструкція аба паспорт);

4) оригінал платіжного документу (товарний чек або квитанція про оплату);

5) копія поспорта особи;

6) копія документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб-платників податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку в паспорті);

7) довідку про відкриття поточного рахунка в банку.

  Документи подаються фізичною особою до Департаменту агропромислового розвитку обласної військової адміністрації: м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7 (адмінбудівля "Книжка"), 8 поверх, каб. 801; з 08:00 -17:00 год., перерва 13:00-14:00 год.

  Телефон для довідок (0432)-661434.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора