Пошук

Доступ до Реєстру декларацій за кордоном. Чи існують обмеження?

Дата: 13.11.2023 10:13
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

  До Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) часто звертаються декларанти, які вимушено перебувають за кордоном, стосовно можливості доступу до Реєстру декларацій (далі – Реєстр).

   Повідомляємо, що обмеження на користування Реєстром за межами країни існують лише в рф, Китаї, Пакистані, Афганістані та Ірані. Також певні обмеження запроваджені деякими КНЕДП (наприклад Кваліфікованим надавачем електронних довірчих послуг “Державна податкова служба” (далі – КНЕДП “ДПС”) для використання КЕП на деяких ресурсах).

  В такому випадку радимо декларантам звернутись до КНЕДП “ДПС” з проханням розблокувати вашу ІР-адресу задля можливості користуватися КЕП з-за кордону. Контакти КНЕДП: https://ca.tax.gov.ua/contacts.

   Крім того, існує можливість доступу до Реєстру за допомогою VPN з українськими ІР-адресами. Просимо користувачів заздалегідь потурбуватися про наявність чинного КЕП та звернутися до відповідних органів.

  Звертаємо увагу на те, що реєстри НАЗК можуть некоректно працювати із системами, підтримка яких не забезпечується компаніями-розробниками. Це стосується, зокрема, систем Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows 98, Windows 95, а також мобільних пристроїв.

  Тому НАЗК рекомендує використовувати операційні системи Windows 10 або 11, MacOS, CentOS, Ubuntu, а також браузер Google Chrome, оновлений до останньої версії. Не радимо подавати декларацію за допомогою своїх мобільних пристроїв чи планшетів.

Більше відповідей на запитання щодо технічної допомоги у роботі з Реєстрами ви можете знайти тут. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора