Пошук

Свято 1 вересня в Немирівській об’єднаній територіальній громаді

Дата: 01.09.2017 17:18
Кількість переглядів: 1311

 

Першого вересня у всіх школах Немирівської міської об’єднаної територіальної громади відбулося свято – День знань, яке знаменує  досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

Нинішнього навчального року зробили свій перший  крок у чарівну Країну Знань 192 першокласники, які ще вчора були вихованцями дитячих садочків.

У всіх школах відбулася  урочиста лінійка, де були щирі вітання і побажання доброго старту у новому навчальному році. Виступали вчителі, батьки і школярі.

Кожну школу нашої громади відвідали представники міської ради. Окрім щирих вітань,  усім школам були подаровані телевізори, ноутбуки, принтери та комп’ютери.

З щирими вітаннями та подарунками міський голова Віктор Качур відвідав навчально-виховний комлекс №2-ліцей, привітавши усіх з чудовим святом Днем Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажав всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні.

Учнів навчально-виховного комплексу №1 ім. М.Д. Леонтовича вітала начальник організаційного відділу Лариса Кушко.

На свято у Стрільчинецьку загальноосвітню школу завітав заступник міського голови Микола Торохтій.

Гуньківську школу вітав заступник міського голови Олександр Хіхлач,   Медвежанську -  начальник відділу освіти Анатолій Пасічник, а  Байраківську школу відвідав  начальник відділу земельних відносин Володимир Гук.

По закінченню урочистої лінійки пролунав перший дзвінок, який покликав школярів на перший урок. Новий навчальний рік  розпочався!

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора