Пошук

На Спаса у Медвежі святкували День сіл

Дата: 20.08.2017 10:48
Кількість переглядів: 1456

Фото без опису«Село моє – душі криниця»…

   Такими словами у суботу, на Спаса, у мальовничій  Медвежі розпочалося святкування Дня сіл Медвежа та Гостинне.

   Біля будинку культури зібралось чимало жителів та гостей.  У людей був святковий настрій, сяяли посмішки, грала музика, малеча досхочу розважалась на різноманітних атракціонах. 

   Щиро вітали присутніх виконуючий обов’язки старости Станіслав Бадюк, міський голова Віктор Качур, заступник голови обласної ради Михайло Кременюк і керівник Фермерського господарства «Нова господа» Анатолій Долованюк.  

   Грамотами, подяками та цінними подарунками були нагороджені працівники та колективи сільської ради, фельдшерських пунктів, будинку культури, школи, дитячого садочку, бібліотек, соціальні робітники, керівники фермерських господарств.

   Особливою увагою, щирими словами привітань, та не тільки словами, а й подарунками, привітали жителів сіл: діток до одного року, іменниників, старожилів села, молоді сім'ї та ті, які відсвяткували золоті весілля, наймолодших бабусь, багатодітні сім’ї та жінок, які носять звання «Мати-героїня».

   Хвилиною мовчання  та покладанням квітів до пам’ятника вшанували пам’ять загиблих в роки Великої Вітчизняної війни.  

   Окрасою свята стали виставки народних умільців, конкурс дитячого малюнку на асфальті, а також флешмоб, приурочений Дню прапора України.

    Наймолодших жителів  пригощали солодощами, а усіх присутніх запашним короваєм.

   Багато позитивних емоцій подарували глядачам музичний гурт «СТРИЖІ М»,  Ольга Йолтуховська та колективи художньої самодіяльності. У їх виконанні звучали українські та сучасні пісні, гуморески.

   Свято вирувало допізна, лунала музика, люди веселилися та танцювали. Усіх  бажаючих пригощали національними стравами та смачною юшкою.

   Всі присутні щиро вдячні жителям села та організаторам за теплу атмосферу, яка панувала в цей день. Сподіваємось, що це свято стане гарною традицією та збиратиме у дружнє  коло всі сім’ї і родини нашої громади!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора