Пошук

Міжнародна організація з міграції (МОМ) запрошує Вас прийняти участь у другому Вінницькому обласному Форумі Психічного здоров’я та психосоціальної підтримки "Змінюючи життя Разом"

Дата: 14.11.2023 16:51
Кількість переглядів: 278

Фото без опису

  Міжнародна організація з міграції (МОМ) запрошує Вас прийняти участь у другому Вінницькому обласному Форумі Психічного здоров’я та психосоціальної підтримки "Змінюючи життя Разом".

  Мета: в об'єднанні місцевої влади, громадських організацій, волонтерів та інших зацікавлених сторін для спільної комунікації, обміну досвідом та співпраці у сфері психологічного здоров'я в Вінницькій області. Ми прагнемо зміцнити регіональну мережу підтримки та розвитку психосоціального супроводу, сприяти психологічному благополуччю нашого співтовариства та громадян."

  Коли: 20 листопада (понеділок). Із 09.20 до 17.00.

  Де: м. Вінниця, вулиця Соборна, 34, ресторан Мон Бланк.

 Хто: 100 учасників: волонтери, члени громадських організацій, ініціативних груп, гуманітарних штабів, волонтерських центрів, представники міжнародних та громадських організацій та представники влади, які спрямовують свою діяльність на допомогу населенню, постраждалому від війни.

  Організатор: Міжнародна організація з Міграції – Агенція ООН з міграції, Партнери: Департамент Соціальної та молодіжної політики ВОДА, ГО «Легко. Спейс.»

  Формат роботи: Open space. Це креативний метод провадження діалогу/дискусій в групах від 8 до 1000 осіб, що застосовується для стратегічного розвитку, пошуку рішень у проблемних ситуаціях, розвитку команд, у роботі в «групах по інтересах» і т.д. Учасники та учасниці формують свою персональну програму форуму - можуть самі пропонувати та обирати теми, які хочуть обговорити, організовують обговорення конкретної теми в групах. Кожна група коротко презентує проекти та ідеї, що виникли на Форумі.

  Вартість: Міжнародна організація з міграції покриває затрати на харчування та оренду приміщення на форумі.

  Реєстрація:

ФОРМА РЕЄСТРАЦІЇ       https://forms.gle/5MndHDLPX7Y1hEsc6

  Можлива реєстрації кількох людей від організації. Організатори залишають за собою право підтвердження / не підтвердження участі до п’ятниці, 17 листопада.

  Контактна особа: 096-211-30-85 - Тетяна Конарська, MHPSS consultant, Vinnytsia IOM team

До Зустрічі на Форумі!

 

Програма другого обласного Волонтерського Форуму «Змінюючи життя Разом»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора