Пошук

ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення

Дата: 11.12.2023 09:49
Кількість переглядів: 202

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ

про початок громадського обговорення

звіту з оцінки впливу на довкілля «Спеціальне використання лісових ресурсів у порядку проведення рубок головного користування на території лісового фонду філії «Іллінецьке лісове господарство» ДП «Ліси України» рубки головного користування – площа 132,9 га щорічно Гайсинський та Вінницький райони, Вінницька область (реєстраційний номер 202361510792)

    Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

   1. Планована діяльність

   Планованою діяльністю передбачено спеціальне використання лісових ресурсів у порядку проведення рубок головного користування. Заготівля деревини здійснюється в межах розрахункової лісосіки, фонду рубок головного користування та рубок формування та оздоровлення лісів на підставі спеціального дозволу - лісорубного квитка.

   Спеціальне використання лісових ресурсів здійснюється на території лісового фонду.

   2. Суб’єкт господарювання

   Філія «Іллінецьке лісове господарство» Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» (далі філія «Іллінецьке лісове господарство» ДП « Ліси України») розташоване в північно-східній частині Вінницької області на території Вінницького та Гайсинського адміністративних районів. Код ЄДРПОУ:45137509. Юридична адреса: Україна,  пров. Студентський, 1, м. Іллінці, Вінницький район, Вінницька область, 22700, тел./факс:(04345) 2-11-67, 2-12-67.  Е-mail: il-lisgosp@ukr.net.

   3. Процедура прийняття рішення про провадження планованої діяльності та орган, який розглядатиме результати оцінки впливу на довкілля

   Відповідно до законодавства рішенням про провадження планованої діяльності будуть спеціальні дозволи на використання лісових ресурсів - лісорубні квитки, що видаються міжрегіональним управлінням лісового та мисливського господарства.

   4. Строки, тривалість та порядок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, включаючи інформацію про час і місце усіх запланованих громадських слухань

   Тривалість громадського обговорення становить 25 робочих днів (не менше 25, але не більше 35 робочих днів) з моменту офіційного опублікування цього оголошення (зазначається в назві оголошення) та надання громадськості доступу до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, визначеної суб’єктом господарювання, що передається для видачі висновку з оцінки впливу на довкілля.

    Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які, на її думку, стосуються планованої діяльності, без необхідності їх обґрунтування. Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді k.hrychshenko.ecolog@gmail.com) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

    5. Наявна екологічна інформація щодо планованої діяльності

    Звіт з оцінки впливу на довкілля «Спеціальне використання лісових ресурсів у порядку проведення рубок головного користування на території лісового фонду філії «Іллінецьке лісове господарство» ДП «Ліси України» рубки головного користування – площа 132,9 га щорічно Гайсинський та Вінницький райони, Вінницька область (реєстраційний номер 202361510792); повідомлення про плановану діяльність.

    6. Місце (місця) розміщення звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, а також час, з якого громадськість може ознайомитися з ними

    Ознайомлення зі змістом звіту ОВД можливе в робочі часи за адресою: вул. Соборна, 26, м. Немирів, Вінницький  район, Вінницька область, Немирівська міська рада ( сектор у сфері контролю за використанням та охороною земель).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора