Пошук

Данська рада у справах біженців (DRC) реалізовує програму бізнес-партнерства спрямованого на підтримку аграрного сектору та харчового виробництва в Україні

Дата: 20.12.2023 10:05
Кількість переглядів: 370

Фото без опису

   Данська рада у справах біженців (DRC) за фінансової підтримки уряду Швейцарії, наданої через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва, і уряду Великої Британії реалізовує програму бізнес-партнерства спрямованого на підтримку аграрного сектору та харчового виробництва в Україні, що передбачає надання безповоротно до 20 тисяч доларів, але не більше 50% від бюджету проєкту. 

   Головною метою такого партнерства є зменшення негативних наслідків для представників малого та середнього бізнесу аграрного сектору та харчового виробництва з одного боку, а з іншого залучення вразливих верств населення у виробничо-збутові ланцюжки задля посилення їхньої ролі в місцевій економіці.

   Взяти участь у програмі можуть суб’єкти мікро-, малого та середнього бізнесів аграрного сектору та харчового виробництва. При розгляді заявок враховуватимуться наступні критерії:

  • наявність досвіду ведення бізнесу, який був рентабельним до загострення воєнного конфлікту в Україні;
  • детальний бізнес-план і чітке розуміння ідеї реалізації відновлення/релокації/розширення/переорієнтації на нові ринки бізнес-діяльності, метою якої буде створення нових, збереження або відновлення робочих місць;
  • відсутність юридичних і правових перешкод, а також порушень чинного законодавства під час ведення бізнес-діяльності в умовах воєнного стану, введеного на території України;
  • проєкт має бути прибутковим для місцевого партнера та мати життєздатну схему реалізації.

    Програма передбачає надання фінансової допомоги в розмірі до 20000 $  в залежності від кількості робочих місць, які планується створити, відновити чи зберегти, а також від індивідуальних потреб бізнесу.

     Термін дії програми у поточному році становить 31 грудня 2023 року. Детальна інформація щодо грантової підтримки програми розміщена за посиланням: https://bisc.org.ua/opport/DRC-agro-partnership.html. 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора