Пошук

Поліцейські офіцери громади та дільничні офіцери поліції прозвітували про пророблену роботу у 2023 році

Дата: 09.01.2024 10:26
Кількість переглядів: 417

Фото без опису

    09 січня 2024 року в приміщені залу засідань Немирівської міської ради, відбувся звіт поліцейських офіцерів громади – Марухна Олега  та Яровенка Олега, а також ДОП СП ВП №5 Вінницького РУП – Куленка Олега, Левандовського Миколи та Моргуна Сергія.

  У  звіті були вказані напрямки діяльності поліцейських громади та дільничних офіцерів поліції, а саме: профілактична робота, охорона громадського порядку, надання допомоги жителям громади з різних питань, скоєні адміністративні та кримінальні правопорушення, здійснення рейдів, робота з особами, які здійснюють правопорушення у сфері сімейно-побутових відносин, та неповнолітніми правопорушниками. Офіцери також наголосили на тісній співпраці з працівниками служби у справах дітей та фахівцями із соціальної роботи.

   Під час звіту було зазначено, що позитивних результатів в роботі вдалося досягти завдяки об’єднанню зусиль та взаємодії органу місцевого самоврядування, поліції та жителів громади.

  Також офіцери відповіли на усі питання, що були поставлені  присутніми у залі та надали свої пропозиції для покращення подальшої роботи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора